9292ov.nl

Het einde van een mythe en beschaamd vertrouwen. Ik voer altijd blind op 9292ov.nl als het aankwam op reizen per openbaar vervoer. In tegenstelling tot de NS geven ze ook de belangrijke informatie over bussen, trams en metro die je van en naar het station brengen.
Gisteravond zou ik mezelf van Rotterdan naar Deventer verplaatst hebben, maar het reizen van Blijdorp richting mijn kamer duurde veel langer dan gepland. Krijsende wandelwagens werden de tram ingepropt en elke halte duurde een eeuwigheid want zodra die dingen in de tram staan kan niemand meer bewegen. Te laat arriveerde ik op mijn kamer, namelijk op het moment dat de tram de andere kant op alweer vertrok naar Rotterdam CS.
En toch vond ik het vreemd dat ik uiterlijk 21:30 van mijn kamer moest vertrekken. Dat was ook niet zo, ik had nog een uur later gekund volgens de site van de NS. Maar gisteren kwam die mogelijkheid niet voor bij 9292ov.nl.
Als ik vandaag opzoek of ik volgende week dezelfde reis zou kunnen maken, dan staat de mogelijkheid er wel weer bij. Maar ja, met terugwerkende kracht heb ik daar geen biet aan. Avond verknald, vertrouwen verloren. En sowieso, regelmatig komt het voor dat links in de tijden tabel wel klikbaar zijn, maar geen reactie van de server geven. Hoogst irritant. Dan maar de NS site raadplegen (die ook hoogst irritant nauwelijks met het toetsenbord te besturen is)
9292ov.nl: OV-reisinformatie en routeplanner voor bus, trein, metro, tram en veerboot
ns.nl

Comments

En weer een ervaring rijker, maar wel

Ach, er zijn ergere dingen in 't leven

previous item: Blijdorp next item: onverwacht fraai
thank you for watching  Creative Commons License