Ach, dat wist ik niet

Fokke en sukke op google

De meeste lezers zal het wel niet ontgaan zijn, je kan Google personaliseren. Grappig en niet echt spannend, daar hadden we al zoveel andere portals voor. Ik zat vandaag even te spelen met de 'persoonlijke' google pagina, uit nieuwsgierigheid. Dus ik klik op 'personalize' en wie schets mijn verbazing, naast de NRC rss feed kan je ook 'Fokke en Sukke dagelijkse cartoon' toevoegen aan je Google homepage. 'Huh' dacht ik. Wordt die tegenwoordig aangeboden op foksuk.nl? Neen bleek na toevoeging. Het is de feed die door mij wordt gemaakt :-) (nergens te zien helaas maar ik herken mijn eigen werk direct)
Jammer dat ze alleen de title tonen en niet de inhoud van het item. Dus om de cartoon te zien zal je klik moeten doen ...

previous item: Knibbel knabbel knuisje. next item: Mac Vs. PC Cartoon
thank you for watching  Creative Commons License