Arwen en de kapsalon

kapsalon testDe Rotterdamse spraakverwarring zat er al vroeg in. N vertelde over een kapsalon in een frietkot. Het leek me nogal vreemd, maar ach sommige ondernemenrs doen alles om het hoofd boven water te houden, dus als het openen van een frituur in je kapperszaak je voortbestaan weet te garanderen, mijn zegen heb je.
Afgelopen vrijdag gingen we naar het WMDC om een flamengo voorstelling bij te wonen. Wat een leuk gezellig gebouw is dat zeg, en we grepen een exemplaar van de NL10 (foto van hun website; de smaaktest). Op de voorpagina de aankondiging van de Kapsalon test. Nou zocht ik nog een kapper dus ik bladerde snel in het blaadje.
Hoogstelijk verbaasd bleek de test een bak friet met shoarma, saus, kaas en salade te behelzen. Want dat is wat een kapsalon dus blijkbaar is.
Gisteren toen ik weer eens druk bezig was in het huis, met kabels kabelgoten en vervolgens latex was het weer eens te laat om te koken.
Direct maar eens de kapsalon uitproberen. En dat is een lekker maaltje. Hoog tijd dat de rest van NL ook aan de kapsalon gaat.
Daarna eindelijk de nieuwe server omhoog gedragen, want die stond al 6 dagen te wachten om uit zijn doos gehaald te worden. CentOs is ditmaal de linux smaak die ik er op heb gezet. Fedora is prima, maar na 2 jaar zijn de repositories opgedroogd en moet je upgraden. En daar heb ik niet altijd zin in, meestal upgrade ik als er een nieuwe machine klaarstaat. Bij centos beloven ze tot 2014 ondersteuning, dus dat zal de tijd van deze nieuwe server luisterend naar de naam Arwen wel duren.
Vandaag weer een flinke pak lopen schelden omdat het trappenhuis zo verschrikkelijk hoog is, en je daar niet echt lekker een ladder in kan manoeuvreren. Enfin, het blauw zit er op, het trappenhuis is klaar, de gang boven direct ook vol gesmeerd. Blijft nu nog een trap naar zolder en de logeerkamer.

previous item: Heerlijk next item: best dom: puc.nl
thank you for watching  Creative Commons License