Auw

  

Goed zakdoekje weer wegleggen, 't is gebeurd. Straks maar controleren hoe erg het daadwerkelijk is, maar tot nu toe lijkt het mee te vallen. Half tien, ik kom binnen vanuit de tuin, de laptop waar ik de hele dag al mee in de tuin had gelegen stond op zijn tafeltje in het donker met een vreemd blauw scherm. Hardware failure. Damn. Uitzetten, opstarten, gerommel, geratel en gekraak. De harde schijf gaf alleen maar bad sectors, kapotte bestanden en lost clusters. Na afkoelen, opstarten, afkoelen opstarten, urenlang naar progressie kijken en naar de bestanden die reddeloos verloren gaan.

En dan eindelijk na twee uur telkens een paar procentjes verder en crashen houdt het geratel op en krijg ik weer een operating system.

Nu maar weer wat spullen terugzetten uit wat backups en dan maar eens zien hoe lang die het vol gaat houden.

Ik hou het maar op de hitte die de laptop teveel is geworden.

En voor vannacht, happy surfings. Ik ga nog even wat url's afstruinen.

Comments

URL's afstruinen? Ik dacht dat jij het Internet alleen nog maar via RSS tot je nam...

Dat klopt, maar daar staan nog gewoon hyperlinks in naar interessante, ontroerende, leuke, spannende of gewoon up-to-date stites.

Maar ik had te vroeg victorie gekraaid. Norton ghost maar even afstofen, oordopjes in en een image trekken want die schijf doet het niet lang meer.

Sucht.

previous item: Fixed Positioning For Internet Explorer On Windows next item: Terminator III
thank you for watching  Creative Commons License