Camera phone

  

Action poesEn dan nu poes in actie. En ik geef het toe, ik ben er in getrapt. Toch weer een nieuwe telefoon gekocht. de samsung V200. Voorlopige conclusie: redelijk toestel. Leuke camera, goed scherm. Maar ja. De software. Alleen een connectie met een windhoos computer, alleen outlook adres boek kan gebruikt worden voor uitwisseling van gegevens, dus ik ben heel braaf geweest vandaag en heb veel, heel veel zitten typen. En dan nu de hamvraag voor mezelf; nummerbehoud of toch maar weer eens een nieuw nummer. Ik denk het laatste. Scheelt weer sms-spam.

[review]

Okay, nu ik de telefoon een tijdje in mijn bezit heb zal ik proberen tot een oordeel te komen. Het is vooral een hele hippe goede telefoon. Geluid is fantastisch, scherm is helder en duidelijk, knoppen zitten precies goed, en de menu's kloppen.

De camera valt een beetje tegen, overdag is alles perfect, en het zoomen werkt niet verkeerd, maar op het moment dat het begint te schemeren laat de camera het afweten, streperig en vlekkerig resultaat.

Verder heeft deze telefoongeen java aan boord, en dat betekent geen spelletjes downloaden en spelen, je moet het doen met de spelletjes die op de telefoon zitten; drie stuks en om eerlijk te zijn die vervelen vrij snel.

Dus als je een goede telefoon zoekt, die prima belt leuke opties heeft en een camera? Doen! Wil je net iets meer dan een telefoon, maar ook een mini-game-boy, java spulletjes downloaden en spelen, en een goede camera? Dan is dit toestel zijn geld niet waard.

[/review]

Comments

ik heb nu ook een nieuw nummer, best fijn.

en ja, ik heb het ook met m'n nokia: zit alleen een outlook conduit bij. dus sync ik m'n palm met evolution, dan m'n palm met outlook, en dan m'n telefoon met outlook. handig is anders, dus ik hoop dat er snel leuke SyncML initiatieven komen.

Die Nokia heeft nog het voordeel dat je Java apps kan draaien. Samsung heeft een eigen OS, dus het geek gehalte om meer meer meer uit je telefoon te halen is helaas hoog.

Helaas, de telefoons zijn goed, maar als je er ook echt iets mee wil doen blijft het behelpen en heel veel zelfhulp en proberen. Dat kan je een gebruiker toch niet aandoen. De fabrikanten doen graag schimmig over de mogelijkheden van hun telefoons. Beloven meer dan er daadwerkelijk kan, hebben slechte ondersteuning, geen forum voor gebruikers zodat ze tips en trucs kunnen uitwisselen. En een markt waar kiddo's met porno sites en duffe ringtones de messageboards bevolken om die ene hit te scoren.

ja, da's wel jammer. ik heb nu nog een telefoon met een nokia-os: de 7650 was me net wat te groot en te log. maar de volgende wordt symbian, alhoewel er genoeg java te vinden is voor mijn telefoontje.

mobloggen? volgens mij schrijf jij mijn scriptje zo om: http://www.xs4all.nl/~horns...

Ik had hem al zien staan :-)

Voor nucleus hebben we al een email to item plugin (np_postman) maar zodra ik MMS naar mijn zin werkend heb dan zal ik zeker een duik in jouw scriptje wagen (had hem zelfs al gedownload)

Maar eerst MMS berichtjes eruit krijgen ... grom klooi. zoek ... probeer ...

mocht je toevallig bij orange zitten: voor 6 euro (uit je bundel) 2mb dataverkeer en mms kun je dan doen via nowmms (is veel goedkoper)

Ik zit toevallig bij orange. En die heeft toevallig nog geen MMS. En ook de website rept helemaal nergens over.

Ik ga meteen bij nowmms.com kijken. Ik was zelfs al zover dat ik een eigen MMS server heb gedownload.

Vanavond maar eens zien of het via nowMMS gewoon zonder eigen machinepark kan.

ze zijn in 3 maanden twee keer twee dagen down geweest, voor de rest ben ik er tevreden over.

En 't is goedkoper dan mms: je betaalt alleen de data (na je 2mb verkeer van share).

Als de orange helpdesk zegt dat je telefoon niet ondersteund is en dat share niet kan: gewoon zeggen dat je het op eigen risico toch wil :-)

moet ik de V200 nou kopen help me aub of is ie het geld niet waard? Te groot? scherm?

vertel ff alles over die (dope) telefoon en de camera?

ooh ja geef een cijfer heel eerlijk he?

niet omdat je em hebt een beter cijfer geven dan die is ok? thanx!

IK WIL SPELLETJES DOWNLOADEN OP DE V200!!!AAAAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHHH!!!

Ik heb een telefoon 7650 maar ik wil graag ook opnemen met camera en dat kan maar dat moet je ergens downloaden kan iemand mij wat informatie geven please

sorry ik ah mijn emai l vergeten als iemand het weet alsbjlieft email mij

erg bedankt

wat is de mms server

hoe kom je aan de mms server

previous item: The Sells Spout next item: Pixiesquiz
thank you for watching  Creative Commons License