Dat is een meevallertje

Ik sta dus op het punt om de auto in te stappen en de rit naar Deventer te aanvaarden. Vlug bel ik nog ons oude telefoonnummer om te controleren of de KPN ons daadwerkelijk afgesloten heeft. Vrolijk vertelt een KPN stem mij dt ik een niet bestaand nummer heb gebeld.
Dan check ik nog eenmaal de website. En warempel. Contact.
Dus de ADSL is nog in leven. Nou weet ik even niet wat te doen, in de auto springen en de spullen halen of nog even uitstellen tot de aansluiting hier een teken van leven geeft.
Ik neig naar het laatste dus kijk niet vreemd op als je hier nog dingen kan zien na vandaag ...

Comments

Ap, het is geweldig. Ik heb er al dankbaar gebruik van gemaakt.

previous item: Dienstmededeling next item: Hijsen maar
thank you for watching  Creative Commons License