De bug die gek maakt

Okay, nucleus 1.99 geinstalleerd op 2 servers, en dat lijkt allemaal hardstikke mooi. Maar echter want. Ik wordt gek van het inloggen. De cookies willen maar niet goed gelezen worden en dat maakt me tureluurs, al uren zitten debuggen op zoek naar het probleem, maar dat is er niet behalve dan dat de member class geen login kent.

Dus leeg nada zip.

Ik zoek nog even verder zodat ik uiteindelijk iets kan gaan doen.

Geen server probleem, geen cookie probleem. Cookies staan goed, server dat alles keurig. Met development heb ik dus op twee servers dit probleem. Met een schone DB, een geupgrade DB. Het maakt niet uit. Cookiekey standaard op 131313 zetten in plaats van elke keer een nieuwe genereren heeft ook geen effect.

Het probleem moet in globalfunctions.php en member.php zitten.

isloggedin() retourneert elke tweede keer 0

balen.

previous item: Broken Saints -21- next item: Law & Order
thank you for watching  Creative Commons License