drie op een rij!

SqueezeboxDie extra verdieping in huis geeft problemen waar je helemaal niet aan denkt als je het huis in trekt. Maar gewend aan een open keuken naast de woonkamer en eetkamer in de woonkamer geintegreerd zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld muziek kan luisteren vanaf de installatie die in de woonkamer staat.
Zo niet hier. Laatst kwamen de buren langs om wat te kletsen en drinken, en eerst moesten we besluiten waar te gaan zitten. Vervolgens kon ik squeezebox een verdieping lager plaatsen, want we gingen in de keuken zitten.
Fluitje van een cent en ik had direct de complete muziek collectie beneden. Reden om die opstelling permanent te maken en op zoek te gaan naar een nieuwe squeezebox.
Nou heeft de firma Logitech onlangs slimdevices, de maker van de squeezebox overgenomen. Her en der in de software is het logo van logitech ook al zichtbaar, maar ik wilde dat niet op het kastje zien.
Daarnaast is er voor de europeese markt enkel het zwarte kaste beschikbaar terwijl er juist zo'n mooie witte bestaat.
Dus even zoeken en gevonden; wifisound bleek een aantal witte op voorraad te hebben. En als je hem zo naast de allereerste generatie zet de sliMP3 dan zijn ze er enorm op vooruit gegaan qua uiterlijk. Maar die allereerste doet geluidstechnisch niet onder voor de nieuwste. Geen wifi, enkel ethernet, geen ingebouwde WMA maar verder? Nog steeds een prima bakje. En met drie kastejs kan ik nu het hele huis van exact dezelfde muziek voorzien. Handig voor feestjes die zich over verschillende verdiepingen uitsmeren.

Comments

H

hoor ik het woord feestje?

't zal de eerste december worden, house warming annex verjaardagsfeest van mij. Details volgen!

Ze doen wel een Apple, of niet? Met 30 euri extra voor wit i.p.v. zwart. ;-)
Maar de witte is wel mooier!

previous item: Optimize and Tweak High-Traffic Servers next item: En we zijn live!
thank you for watching  Creative Commons License