En toen?

De laatste maand is het druk in het hoofd. Grote veranderingen staan er op stapel en ik heb er zin in. Toch heb ik al die veranderingen niet vermeld op mijn weblog. En dat heb ik ook gepoogd te analyseren. Waarom ik dit soort zaken niet meer publiceer op mijn weblog.
Voor het grootste gedeelte heeft dit met publiek te maken. Want na een aantal jaren is mijn publiek langzaam uitgekristaliseerd. In de stormachtige begin persiodes van de weblogs kon een bepaalde link een stormachtige groei veroorzaken met een schare lezers die slechts langzaam verdween.
De overdaad aan weblogs en online publicaties van elkaar nalinkende bronnen is dusdanig groot dat er voor weinig lezers de noodzaak overblijft hier te blijven hangen. Zoveel wereldschokkende links, ontdekkingen en mededelingen sieren dit weblog nou ook weer niet.
Blijft over de geinteresseerde bekende. En die lezers heb ik zeker. Bekenden van familie, kennissen en collega's. Geweldig dat jullie mijn weblog lezen, maar tegelijkertijd wringt daar ook de schoen. Een primeur voor mijn weblezers kan ook in het echte leven terugkomen. Op de werkvloer, in het dagelijks leven. Mensen die mijn weblog lezen die ik ook elders tegen kan komen.
En dat maakt me terughoudender in mijn publicaties. Om confronterende situaties in het echte leven te vermijden.

Nieuwe baas

Wat ik inmiddels wel kan melden is dat ik een andere baan heb geaccepteerd, dat daar een verhuizing naar Rotterdam op gaat volgen en dat ik me meer met educatie ga bezig houden. En daar heb ik zin in.
En het geeft me ook de kans om een heleboel zaken te overdenken, wat er anders zou kunnen als we in Rotterdam ons leven proberen op te gaan pakken. Ik houd alle opties open en dat zou zelfs een doorstart of einde van xiffy.nl kunnen betekenen zoals jullie het nu kennen.

Comments

gefeliciteerd met deze carri

Welkom in het Rotterdamse en in het ICT en Onderwijswereldje. Wat ga je precies doen?

Heel veel succes! inHolland is een goede werkgever naar ik heb begrepen. En Rotjeknor.. ach als je de hele dag gerzzz roept dan ben je daar ook zo thuis :-)

Uiteindelijk wil toch iedereen dichter bij Brabant wonen ;-)

@all thnx!
@duimdog Ik ga als PHP MySQL programmeur bij de school of education aan de slag. Internet uitbreiden met handige functionaliteit voor student en docent.

Geweldig en spannend nieuws! Van harte gefeliciteerd, ze zullen aan jou een goede docent hebben! Bovendien kunnen die Rotterdammers wel eens een lesje gebruiken! ;-)

Ha Appie, gefelicflapstaart! Jammer dat jullie uiteindelijk Deventer gaan verlaten, maar hebben we goede redenen (naast het filmfestival) om naar Rotjeknor te komen.

Yo Appie
Je blog lees ik inderdaad maar weinig, maar blijkbaar kies ik ongemerkt toch de juiste tijdstippen uit voor het lezen van wereldschokkende zaken. Gniffel.... laat G** ODT krijgen zeg ik! Er zijn betere paden voor jou te bewandelen en wellicht zijn die, zoals je zelf al zegt, veel "bevredigender". Weer een gemeenschappelijke kennis (de Zwitser) minder in je leven. Their loss... your gain.

Ik wens je het beste voor de toekomst. Zolang Xiffy draait check ik soms even in on you. En anders mail je maar naar mikmir@live.nl

Je weet wel wie...

Gefeliciteerd! Ik wist 't al een tijdje via ons beiden ex-collega, maar om verschillende redenen had ik al een tijdje je weblog niet meer bezocht.

Heel veel succes in Rotterdam!

Ha Appie,

Morgen veel succes met je echte 1e officiele werkdag!

Groet,
Betty

previous item: Ouch!! next item: Photorealistic Perspective
thank you for watching  Creative Commons License