Fokke en Sukke: Nu als RSS Feed

Fokke en Sukke RSS feed Okay dan. Het item fokke en sukke is niet meer. Lang verhaal wat niet verteld gaat worden in deze ruimte. Maar het resultaat is dat de nrc cartoon van fokke en sukke hier weg zijn. Fokke en sukke Da's jammer, maar daar komt iets veel leukers voor terug. De fokke en sukke RSS Feed. Jawel. En dus kan je als je een beetje slim bent elke dag een verse Fokke en sukke in je mailbox krijgen Of eens per week zes. (via feeds, zie vorige item. Magazine aanmaken, fokke en sukke in magazine stoppen, en klaar). De link onder de xml knop kan je zo in je rss reader laden. (En ik zal de komende dagen dat ding in de gaten houden of het een beetje goed gaat)
http://rss.xiffy.nl/foksuk.php

Comments

ja, dat is me veels te technisch... Ik ben op dit gebied quote 'niet een beetje slim' Wil verder natuurlijk juist wel weten of Hammerstein of Spong o.i.d. je heeft gedongen tot deze ernstige afbreuk van de kwaliteit van xiffy.nl

Nee wee gerust het is niets juridisch of iets dergelijks, het is eerder nog technischer dan het verhaal hierboven. Dus oninteressant voor jullie. Ik mail je zo wel een link!

Zalig! Nu heb ik ineens ook een stripje voor op de tram (met m'n pdafeeds (http://sepi.be/pdafeeds.php)) Thanks! ;)

@Sep, ik zag hem gisteravond al in de feeds.php er bij staan.

Ja ik ben er ook zeer tevreden over. Speciaal de mailfeature achter rss feeds ... ik krijg ze nu dagelijks in de mailbox ;-)

(Ik heb geen pda :-( )

Ik ken Fokke & Sukke momenteel eigelijk enkel maar van naam, heb ze nog maar een paar keer bekeken, maar ik heb er wel enkel nog maar goede commentaar over gehoord, dus dat kan niet slecht zijn :-)

Dit is de meeste gave RSS feed die ik tot nu toe heb gevonden. Btw welke reader gebruiken jullie? Awasu rules.

Ik gebruik altijd feedreader om te testen, maar verdomd als het niet waar is, ik post net een link naar awasu dat ik die moet downloaden en uitproberen, vooral is hem op mijn eigen database zou kunnen plakken (die gelukkig rss kan exporteren)

Tis dat jous site een mooie collectie RSS feeds heeft, anders zou ik bijna een online rss database opzetten. Server, bandbreedte en diskspace mag het probleem niet zijn.

renee<at>zevenaar.org

FOKKE EN SUKKE RULEZZZZZZZZ

Ik kom er net achter dat de feed sinds eind mei niet meer werkt. De laatste foksuk die ik (met Google Reader) kan bekijken is die van 28 mei. Daarna doet ie het niet meer in Reader. De feed is wel leesbaar in bijv. Firefox, daar zie ik de cartoon van vandaag gewoon staan. Heb je enig idee wat de oorzaak kan zijn en hoe ik Google Reader toch kan gebruiken?

Helaas, er is 'no such thing' als de feed. De feed die ik hier propageer en die, naast enkele andere feeds ook op iGoogle beschikbaar heeft kent als kenmerk 'generated by xiffy' in de titel.
Dat is de enige feed waar ik iets over kan zeggen. En die werkt, zowel in de reader als op iGoogle.

previous item: Verbouwingen next item: Mark Ryden
thank you for watching  Creative Commons License