Foto albums :: Deventer op stelten.

deventer op stelten 2006(klikken op de foto's brengt je bij de foto. Onderaan de links naar de albums)
Gisteravond een uur of acht hield het op met regenen hier in Deventer, het was maar een buitje, maar je wordt toch even angstig voor de rest van de avond. Ik had me meer verheugd op een droge avond steltlopers kijken en schieten.
Het zou droog blijven en het zou leuk worden. Drommen mensen pakten zich samen op het plein waar op diverse locaties steltlopers hun show opvoeren. Om de steltlopers echt te zien moet je bewegen met ze. En da's soms knap lastig want met die lange poten benen ze zo van je weg. Onderweg kom je bekenden tegen en blijf je toch even kletsen. Wellicht haal je de club wel weer in of komen ze op hun terugweg nog langs. De Brink slaakt zo af en toe een gilletje als een steltloper een kind eens flink de schrik aan jaagt. Het aantal camera's dat om nekken of polsen bungelt is eigenlijk te gek voor woorden, maar ik doe er zelf net zo druk aan mee.
Op het grote kerkhof is het als altijd wat rustiger, dit jaar geen tribunes wat het contact met de acts op dat plein enorm ten goede komt. De laatste act bestaat uit een band en trapezekunstenaars. De muziek ach ik weet het niet, maar visueel was het geweldig, mijn camera bleef maar klikken.

en even wat ruimte op een ander domein van mij gekaapt; Nu ook als Gallery 2 Album; Deventer op stelten 2006

Comments

zeg ik heb een vraagje, ik ben eigenlijk opzoek naar een foto (of foto's) van mij van zondag 9 juli in deventer, ik weet dat ik meerdere malen op de foto ben gezet toen ik de lucht in ben getild door die 4 gekken op stelten, ik was namelijk aan het werk voor talamini samen met een colega van mij stonden we op de brink met een dubbele kar met ijs, en ik zou graag foto's willen zien (en uiteraad hebben) voor in mijn eigen album,
Ik hoop dat je me daar mee kunt helpen
greetz maaike

previous item: Op stelten... next item: DSC_3227
thank you for watching  Creative Commons License