Foto's Japanreis

Koi karpersVoor de liefhebbers van foto's van onze Japanreis; aangezien ik voor het hele reisgezelschap een gezamelijke site aan het opzetten ben heb ik alvast een set op deze nieuwe site geplaatst. Daar zitten dan ook foto's tussen omdat er een aantal reisgenoten opstaan, wat minder interessant voor jullie, maar voor de groep des te leuker. Waarschijnlijk zet ik de foto's ooit op dit domein neer maar je kan met een gerust hart een kijkje nemen naar alle pracht en praal van Japan.

Comments

Stoer!! Ik heb jaren geleden het op deze manier gedaan.. was ook erg leuk voor het meereisend gezelschap :-)

http://ecuador.ditadres.com

Prachtige foto's zeg! Indrukwekkende architectuur. Ik ben wel een beetje jaloers hoor.
Houden de mensen daar herten als huisdier?
Geinig...

Laters

Ha, als huisdier nog net niet, maar op twee plaatsen (zoals op de foto's in Nara) zijn wel tamme herten die zich graag laten voeren door toeristen. En als ze even niks krijgen, dan struinen ze de kraampjes wel af op zoek naar wat lekkers.
En ik ben zelf eindelijk een beetje tevreden over de foto's die ik maak. Naar een paar kan ik ook zelf wat langer kijken dan normaal. Maar fotograferen in Japan is 'makkelijk', je kan veel contrasterende kleuren bij elkaar vinden. Zoals die vermilioen van de Tori poorten.

Hele mooie foto's!!

Leuk hoor. Ziet er goed uit. Ik heb net een blog met fotoalbum gemaakt van een single rondreis naar Beijing (CHina). Erg veel werk, maar het wordt wel gewaardeerd. Kom ook eens kijken.

Fotoalbum
http://elsenmargrietzagenhe...

Blog
http://elsenmargrietzagenhe...

previous item: back home... next item: Huh?
thank you for watching  Creative Commons License