Happy joy

En toen was er internet. Waar ik bijna een half jaar langzaam van afgekickt ben wegens afwezigheid van tijd en aansluiting op de plaats waar ik was begint het grote feest nu weer. De ADSL aansluiting is gerealiseerd en na wat ruzie met wat lijntjes en modeminstellingen is onze aansluiting operationeel.
Wederom surfsnel adsl van internl.net speciaal voor studenten en medewerkers van onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Maar die verbindingen zijn op de korting na identiek aan de internl net aansluitingen. En persoonlijk vind ik hun kwaliteit uitstekend en de prijzen betaalbaar. Wederom 8 ip adressen voor ons gereserveerd en ditmaal ben ik er wel blij mee. Meteen maar sneller 10 Mb down en 1 Mb up en dat voor minder dan ons huidige abonnement.
Ergens dit weekend nog eenmaal naar Deventer en de servers ophalen en de deur definitief dichttrekken daar. De 'verkocht' stickers over het te koop bord plakken en hier ons thuis netwerk opbouwen.
Nou alleen nog kasten zodat we ook wat kleding op kunnen hangen en weg kunnen leggen en dan is het helemaal af hier. Werk je niet bij een onderwijsinstelling en toch een prettige ADSL aansluiting hebben? Flits Thuis ADSL.

Comments

Ap, geweldig; gefeliciteerd. Een bericht met alleen maar positieve zaken. Geen hiaten in de emailvoorziening (of nauwelijks), ook niet voor je "klanten" waaronder ikzelf EN jullie huis verkocht.

previous item: De hijs next item: Pulp Muppets
thank you for watching  Creative Commons License