Hieroglyfen

  
Xiffy
Een handig tooltje om woorden om te zetten in hierogliefen. En uiteraard probeer je dan als eerste je naam of je Nickname. Zie ziet 'Xiffy' eruit als hiernaast.

Comments

Off topic: ik ben net terug van vakantie en zie tot mijn aangename verrassing dat het er hier weer prachtig uitziet!

Ik had ook wel eens wat willen experimenteren met blogsoftware die in combinatie met mySQL wordt gebruikt. Mijn ISP ondersteunt dat namelijk wel. Maar ik was altijd wat huiverig, want ik heb geen verstand van mySQL. Of installeert dat zichzelf (m.a.w.: maakt hij zelf wel die koppelingen met die database?).

Anderen vinden Movable Type weer heel geweldig. Kortom: vanwaar jouw keuze voor Nucleus?

Nucleus had ik een tijd geleden al gedownload, vanwege PHP en MySQL. Het werkte na wat serverconfiguratie problemen als een zonnetje. De installatieprocedure maakt de hele database voor je aan dus je hoeft nix nakka nada te weten van (My)SQL. Als je later Nucleus wil gaan hacken kan dat natuurlijk wel een pre zijn. Maar Nucleus hacken heb ik nog niet hoeven doen. De voordelen die ik zie zijn meerdere blogs, met eigen skins, schone directories want de pagina's worden on-the fly gemaakt en zeer uitgebreid. Teams van bloggers aanmaken, categorieen waarin je kan posten. Moveabletype heb ik heel eerlijk niet naar gekeken, daar kan http://.../ Frederic je wel veel over vertellen.

Overigens is het forum van de gebruikers van Nucleus is redelijk actief en willen ze je graag helpen bij problemen of uitbreidingen die nog niet ingebouwd zijn. Mijn ervaringen zijn zeer positief tot nu toe.

Enne je mag ook altijd op het spamblikje klikken om me rechtsreeks te emailen hoor.

Voor eventuele belangstellenden; Ik heb net op http://.../ mijn ervaringen over de overstap van GM naar Nucleus geplaatst.

Dank voor alle info! Ik zit me echter nog steeds handenwringend af te vragen of een complete site als Verbal Jam om te zetten zou zijn in Nucleus vorm. VJ is namelijk een 'gewone' site, die inmiddels zoveel onderdelen heeft dat het me een gigantische klus lijkt om dat allemaal om te bouwen...

hallo, hier de mening van een beginnend juf...

Een erg leuke site, maar ik had graag een alfabet van het griekse schrift gezien! Op die manier had ik er een leuke les mee kunnen maken. Nu zoek ik verder!

Succes met de site en tot ziens.

:D :D

cool man

ik had dit nodig voor een werkje op school

bedankt voor jullie hulp

en deze site is de maxx

see ya :P 8-) 8-)

ik had dit nodig voor een spreekbeurt
bedankt voor jullie hulp :D

jeuh, ik kan hi

Jepz hele handige site maar niet heus je kan geeneens de plaatjes plakkuh!
:(

Ik heb moeite met m`n werkstuk die over Hi

ja

ik geef 10,000 voor deze site, akort ?

gein tje

accoord!

een paar vragen :
hoe heet jij
waar woon jij
hoe gaat ie
wat is jouw msn

leuk gedoe hier zeg vet cool

previous item: Kurkbootje next item: Het recht van de stilte
thank you for watching  Creative Commons License