Infected monsters on the loose

  

Overal meldingen, en screenshots. En om de zoveel minuten de naam van een nieuwe machine die geinfecteerd is geraakt die langs mijn netwerk fietst om te kijken of er hier nog wat te infecteren staat (nee!). Doe jezelf een plezier als je nog niet bent geraakt. Gooi je firewall omhoog en ga dan patchen! (engelse versie voor xp) of patchen! (engelse versie windows2000)

[update]

niet te vinden op de @Home website, maar wel bij Troubles @home:

@Home filtert poort 135

Vanmiddag is @Home rond 14:35 uur gestart met het filteren van poort 135 inbound en outbound (en wellicht ook poort 4444?). Daarmee wordt in ieder geval voorkomen dat de worm aanvallen vanuit het @Home-netwerk kan uitvoeren.

Ik miste al die computers die op mijn poortjes aan het kloppen waren al een beetje ...

[/update]

Comments

Zie ook Xs4all voor meer info:

http://www.xs4all.nl/nieuws...

gratis ontwormkuurtje halen bij ome bill. :D

met het schaamrood op de kaken moet ik bekennen dat ik nog steeds win98 heb. ik ben dus eindelijk een keer in het voordeel t.o.v. de xp en 2002 gebruikers.

@Elja

Waarom schaamrood, ook deze laptopper is prima tevreden met W98 in Lite uitvoering zonder die wurmen vreters & virus gevoelige Outlook & IE. Lean & Mean systeem met Opera voor het surfen & Calypso voor de post nooit een virusscan gehad die wat vond. Zolang de HW fabrikanten drivers leveren blijf ik bij ome Bill's 98 versie.

previous item: Auw next item: Het moet niet gekker worden
thank you for watching  Creative Commons License