Niet te geleuven

  

Als eerste nederlandse dagblad komt de telegraaf met RSS feeds: telegraaf.nl [headlines]. Eindelijk, en welkom in de eenentwintigste eeuw. Nu de rest nog. btw lees Around my room er op na als je de correcte url's wilt hebben :-)

Comments

Ja ok.. maar waarom nu alleen weer de titels.. moet ik nog naar die site toe voor het nieuws.. heb ze heel even een paar dagen in mijn reader gehad maar met alleen titels heb je er geen kloot aan jammer genoeg :-(

Klopt, titels alleen is vreselijk beperkt. Maar ja, laten we hopen dat het een begin is en dat ze later ook samenvatingen meesturen.

Als je je reader zo instelt dat hij de link opent als er verder geen tekst staat dan is het best bruikbaar.

Marcel helemaal mee eens. Maar het beperkt je wel in de mogelijkheden, je moet namelijk zo'n reader hebben. je kan niet de headlines in je website gebruiken zonder al te veel toeren uit te halen (om maar een voorbeeld te noemen). 'Complete' feeds (of in elk geval iets uitgebreider) zijn echt veel handiger zoals die van jou gelukkig wel is :!:

Wow! het gaat de goede kant op.

welke readers gebruiken jullie eigenlijk?

Ikzelf gebruik eigenlijk alleen maar mijn eigen webbased systeem ( http://rss.xiffy.nl/ ) en awasu en feedreader om te testen. Feedreader is de simpelste, en tevens de minst uitgebreide. Awasu is bijzonder sterk, zeer uitbreidbaar, een beetje een geek tool. De beste reader is denk ik FeedDemon, maar die is tegenwoordig niet meer gratis.

previous item: Aan alle postmasters next item: Pinguins zoveel
thank you for watching  Creative Commons License