Pizza bestellen anno 2010?

Download pizza?Het weblog The Presurfer volg ik al weer een aardige tijd. Vanwege de kwaliteitslinks die hij te bieden heeft. Vandaag een geinige over het bestellen van Pizza:The Presurfer: Ordering Pizza In 2010. De cartoon is al reden genoeg, zeker als je de foto hieronder in gedachten hebt, maar het flashfilmpje is hilarisch. Als het niet tegelijkertijd ook zo verschrikkelijk beangstigend zou zijn.

Comments

Leuk filmpje, gebeurt nu al hoor. Als ik zoek op 'pizza' in google zie ik daarnaast een advertentie staan van thuisbezorgd.nl ... dat zal toch ook geen toeval zijn..

Dit is de website waarop iedereen anno 2010, naast pizza ook andere gerechten kan bestellen. Zij hebben al meer dan 5000 restaurants in heel Europa. En dat groeit iedere dag. Ik gebruik het altijd wanneer ik maar honger heb. En dus niet alleen pizza, maar ETEN bestellen anno 2010!!!

Inderdaad, tegenwoordig kan je heel gemakkelijk een pizza online bestellen. Zo is er naast thuisbezorgd ook de website Just-Eat waar deze mogelijkheid beschikbaar is. Naast pizza kan je ook shoarma, spareribs, Chinees of iets anders bestellen. Met internet is bijna alles mogelijk. :)

previous item: Pizza next item: Boom
thank you for watching  Creative Commons License