Professional debugging

  

Bug huntNatuurlijk mocht ze niet op zolder. Zo'n kleine kabelknager die met alles wat los en vast zit aan de haal gaat. Maar ja, alles wat niet mag is super leuk en dus proberen we net zo lang de deur tot die open gaat.
En dan het walhalla. Kabels, troepjes dingetjes. Ja, Gizmo is een druk beestje. Vandaag heb ik haar even wat langer dan twee seconden op het bureau kunnen houden. Blijkbaar was het zoeken naar bugs, en de voortrollende trace op de console interessant genoeg om naar te kijken. Meteen het webcam plaatje bewaard voor die weer gerefreshed was. Je ziet het, samen lossen we de problemen wel op. En nou maar hopen dat ze niet overal in kruipt waar bewegende onderdelen (lees fans) zijn.

Comments

deze fan is een bewegend onderdeel, en het is inderdaad niet de bedoeling dat Gizmo in mij kruipt :wink:

aldus letterlijk opgevat :!:

Wat een eigenwijs koppie he?!

heerlijk he, als de katten mee komen kijken naar de computer. sinds ik de xscreensavers heb draaien als ik even koffie drink en mijn pols wat rust gun is het allemaal nog interessanter geworden. nu bewegen er opeens allerlei rare dingen over het scherm :)

previous item: Wonders of 'dd' and 'netcat': Cloning OS harddrives next item: Crouching Javascript, Hidden PHP [3] - SitePoint PHP Blog
thank you for watching  Creative Commons License