Spokeo, of stalk je vrienden

Too hotSpokeo is een manier om in al die sociale netwerken waar je je begeeft je vrienden te volgen. De wildgroei van alle 'connected' sites zoals facebook, jaiku, twitter, myspace, flickr, stumbleupon, linkedin, lastfm, digg enz. enz. te kunnen volgen, én zoals ze dat zeggen zonder daar zelf een nieuw netwerk mee te creeren. Geen commentaar mogelijkheid, geen Spokeo berichten, niets van dat al. Enkel en alleen je vrienden volgen, ook op plaatsen waarvan je niet eens wist dat ze daar ook al publiceerden.
Tenminste dat claimt Spokeo, want zelf kan ik het niet testen. Na de publicatie op techcrunch was aanmelden niet mogelijk en zag ik bovenstaande afbeelding. De bespreking op techcrunch heeft me wel weten te overtuigen dat dit een manier is om de dingen bij elkaar te houden.
Binnenkort weer proberen, ik wil dit proberen.

Comments

Jaaaaaaaaa, d

Oh, linkje over het hoofd gezien, kan ook met "gewoon" adres. Yay me ;-)
Nu eens kijken hoe het werkt ... Gaat even duren omdat ik nu alle URL'letjes handmatig toe moet voegen, en daar heb ik nu geen tijd voor ...

previous item: Het nieuwe loggen next item: Fravita posted a photo: Photo/ Fravita...
thank you for watching  Creative Commons License