tot nader order op vakantie

  
foto

Tot nader order ben ik op vakantie. Hard aan mijn kleurtje werken, uitrusten, afkicken van de PC, geen links om te volgen, geen internet café's om te bezoeken. Geen @Home om me aan te ergeren omdat ze (zoals nu) de verbinding kapot maken. Alleen maar strand, rotswand, en natuur. Uiteraard lekker eten, wij drinken en boeken lezen. Dus ik hoop dat jullie je allemaal goed zullen vermaken tijdens mijn afwezigheid. Ergens in juni zal ik weer braaf mijn logje gaan updaten, verhaaltjes posten die ik misschien met pen en papier heb geschreven tijdens mijn vakantie ..
Kortom ik beloof niets behalve dat ik er na mijn vakantie weer ben!

Comments

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

echt stom hooooooooooooooooooor

i hate this

heeeej schat hoe gaat ie

previous item: Scalable Vector Graphics next item: Back
thank you for watching  Creative Commons License