Verbal Jam

  

Verbal Jam

En dan gaat je vriendin een avondje met de meiden op stap. Heel prettig moet ik eerlijk toegeven, lekker surfen, beetje met mijn weblog spelen, software downloaden, muziekjes luisteren en weblogs lezen. En vooral dat laatste heb ik veel gedaan. De trouwe lezers zal vast wel opgevallen zijn dan ik nog maar kort bezig ben, en een mengelmoes van links (voornamelijk) en verhaaltjes post. En dan ga je na een paar dagen posten kijken of er al mensen zijn bij wie je bent opgevallen, of om het simpel te zeggen, leest iemand dit uberhaupt, en wordt er vorvolgens over geschreven?
Ja ;-).
En dan ga je natuurlijk lezen wat ze over je te melden hebben. Maar ik heb eigenlijk veel gelezen bij Verbal Jam weblog. Mooi design, en lekker leesbare verhaaltje. Wat vooral opviel zijn de leuke kleine extra's zoals de klok rechts onder in het scherm. Klein minpuntje is dat de site in netscape 6 en mozilla wat slecht laadt, maar dat mag de pret voor de gemiddelde surfer niet drukken.
En laat hij af en toe ook nog eens wat te melden hebben, anders dan ik heb vandaag twee kilo drop gegeten en ben nu misselijk
Lezen dus, en niet teveel klikken!

previous item: Noorderlicht foto's deel II next item: Snelle surfer : KOI
thank you for watching  Creative Commons License