Xubuntu!

DSC00302.JPG
Xubuntu!

Comments

is dit een werkbare variant? http://www.mythbuntu.org/

Ef-eM, ik ben in geen geval een ubuntu en al zijn varianten expert. Tot op heden was het Red Hat, Fedora en Suse wat de klok sloeg als ik een nieuw systeem met linux ging inrichten.
Op een van die systemen heb ik in een grijs verleden MythTV geinstalleerd. Ik neem aan de Personal Video Recorder (PVR) functionaliteit de reden is dat je een speciale MythTV distributie zoekt.
Ik ken er op dit moment 2, MythDora (een op Fedora code gebaseerde MythTV distro), en de MythBuntu waaraan jij refereert. Over ubuntu kan ik tot op heden kort zijn. Het werkt, en ik heb met minder nukken te maken gehad dan met Fedora of Suse.
Welke twee speciale Myth (er zijn er vast meer, maar meer keus maakt kiezen zelden eenvoudiger) distro's het best geschikt is? Ik denk dat de gemeeschap achter ubuntu iets groter zal zijn, en er dus meer hulp gevonden kan worden bij problemen. En bij complexe computers die veel zaken moeten doen (TV opnemen, Video afspelen, DVD's spelen, Games draaien, internet radio afspelen, TV Gids ophalen, gebruikers voorkeuren opslaan, kijkgedrag registreren en tv opnames opnemen zonder dat je dat expliciet aangeeft en meer van dat soort zaken) zal je ongetwijfeld eens op een probleem stuiten. Wellichtis het een idee om van een stuk hardware dat je denkt te gaan gebruiken een paar topics in de forums leest om te zien of het uberhaupt gaat werken in je gedroomde PVR.

previous item: "Next" and "Previous" in image display | drupal.org next item: How to: Xubuntu - Thunar Native Windows Network Browsing - Ubuntu Forums
thank you for watching  Creative Commons License